Servicii web design

Dezvoltă-ți compania alături de noi. Oferim servicii de web design, logo design și optimizare web. Că dorești un site de prezentare, un logo sau un magazin on-line, noi suntem gata să începem!
Tu de ce să mai aștepți ?
Soluții simple la probleme complexe
Ne mândrim cu un design web personalizat, de cea mai înaltă calitate, lucrând cu ultimele tehnologii pentru a garanta satisfacție 100%.
Dezvoltare web

Dezvoltare web

Îți vom fi alături în toate etapele procesului de dezvoltare. Concepere, design, dezvoltare și găzduire a paginii sau magazinului on-line.

Consultanta web

Consultanță web

Am învățat destule lucrând cu clienții și produsele lor. În mod natural, dorim să împărtășim cunoștințele noastre cu tine.

Retele socializare

Rețele socializare

Suntem specializați în dezvoltarea și funcționarea platformelor comunitare pentru adresarea întregii lumi.

Concepere

Punem pe hârtie tot ce vrem în site și tot ce vrem să facă site-ul tău, verificăm și reverificăm până când suntem siguri că proiectul se va ridica la așteptările tale.

Design

Un amplu proces de colaborare, care va implica părerea și ideile tale în scopul de a conveni asupra imaginii finale a site-ului.

Dezvoltare

Îți punem la dispoziție câteva platforme de administrare folosite în toată lumea sau construim totul de la zero.

Găzduire

Opțional desigur, site-ul tău de prezentare sau magazinul on-line va fi găzduit pe serverele noastre, în țară dar și în afara ei.

Tehnologie

Chiar și rețelele de socializare sunt făcute din biți și bytes. Îți indicăm și te ajutăm să alegi structura IT cea mai bună pentru nevoile tale, rezultatul fiind garantat cel dorit.

Concepție & funcționalitate

Ai un produs și nu ai idee cum să-l promovezi pe internet ? Contactează-ne. Avem ideile potrivite pentru afacerea ta.

Text & copyright

Nu trebuie să subestimezi puterea cuvintelor. Personalul nostru va găsi tonul potrivit. În română, engleză, germană și franceză.

Managementul comunității

Rețelele și web-ul social din zilele noastre sunt de neoprit. Noi te ajutăm să comunici în toată lumea cu grupuri targhetate prin canale moderne.

Funcționalitate

Construim profile li grupuri de clienți cărora le oferim imagini, filme, oportunități de discuții, mesagerie și multe alte oportunități pentru a-ți face cunoscută afacerea ta.

Integrare

Comunitatea ta va fi răspandită pe toate rețelele de socializare importante. Îți va fi mult mai ușor să-ți răspândești dragostea.

Utilizare

Forma urmează funcția. Produsele noastre sunt optimizate pentru o navigare și administrare ușoară.

Design

Dacă dorești o imagine funky a paginii tale sau vrei să fie aliniată ca imagine după identitatea companiei tale, îți oferim un design proaspăt alături de cuvintele potrivite.

Dorești să începem ?
Dacă ai deja ideea, de ce mai aștepți ?
Fă primul pas și completează planificatorul de proiect