Planul nostru, de la A la Z

Abordarea noastră este inteligentă și cu picioarele pe pământ. Dragostea noastră declarată pentru design, o imagine aparte și tehnologia folosită, fac din proiectul tău mai mult decât un "job" pentru noi.
Vezi mai jos planul nostru.
Alb › Negru și design peste tot.
Este datoria noastră de a-ți face viața mai ușoară.
Ne facem treaba de la A la Z, de la design până la introducerea eficientă în strategia on-line a obiectivelor companiei tale.

A. Plănuim

Un design de excepție începe prin a-ți înțelege cerințele. Te supunem unui tir de întrebări, astfel încât să înțelegem imaginea, obiectivul, potențialii clienți, parametrii proiectului și rezultatul care te încântă.

Punem pe hârtie tot ce vrem în site și tot ce vrem să facă site-ul tău, verificăm și reverificăm totul până suntem siguri că proiectul se va ridica așteptărilor tale.

B. Desenăm

Odată stabilit planul de lucru, începem design-ul.

Pentru a beneficia de o imagine aparte, testăm palete de culori, marimile textelor, fonturile, îți alegem cu mare atenție ficare imagine care va fi introdusă în site, etc.

Această fază este un amplu proces de colaborare, care va implica părerea și ideile tale în scopul de a conveni asupra imaginii finale a site-ului tău.

C. Construim

Odată ce design-ul site-ului este finalizat, îl dăm mai departe spre dezvoltare.

Aici se va crea platforma pe care va sta site-ul, o platformă construită dintr-un cod curat și semantic, care se validează ținând cont de standardele dezvoltate de comunitatea W3C.

Cu platforma finalizată, site-ul intră în mediu de așteptare, unde este testată funcționalitatea.

D. Lansăm

Proiectul tău are nevoie de conținut. Lucrăm alături de tine pentru a ne asigura că ești de neoprit atunci când vine vorba de utilizarea și popularea noului tău site.

Odată populat, punem site-ul pe serverul de găzduire și efectuăm ultimele teste.
După ce este lansat, îți stăm la dispoziție și îți răspundem la orice întrebări ai putea avea în ceea ce privește site-ul tău și a performanțelor sale.

E › Z. Creștem

După ce îți finalizăm proiectul, vrem să credem că relația noastră nu se sfârșește.

Încă mai sunt servicii de care poți beneficia și de care ai nevoie; de la rapoarte lunare și optimizarea site-ului până la îmbunătățirea lui pentru vizualizare pe telefoane și tablete sau trecerea la funcționalități de magazin on-line pentru a-ți ajuta afacerea să crească, la fel și vanzarile.

Standarde web

Lucrăm în conformitate cu standardele World Wide Web Consortium (W3C).

Facem acest lucru scriind un cod curat și valid. Prin scrierea unui cod bine structrat, facem ca site-urile finalizate de noi să fie accesibile și usor de folosit de către toate persoanele, indiferent de cunoștințele lor într-ale internetului.

Google Analytics

Serviciul oferit de Google Analytics este unul din instrumentele noastre preferate.

Îl folosim pentru a studia performanțele site-ului tău, de la viteza de încărcare a paginii la numărul de pagini vizualizate și vizitatori.
Ne ajută să monitorizăm cât de bine este optimizat site-ul și ne spune unde se pot face îmbunătățiri pentru rezultate mai bune.

Optimizare web

Prin aderarea la Standardele Web și prin scrierea corectă a codului HTML facem ca site-urile noastre să fie ușor de indexat în motoarele de căutare precum Google.

Când vine vorba de optimizare, noi credem în creștere organică și realizăm acest lucru prin strânsa colaborare cu clienții noștri, scopul fiind desigur de îmbunătățire a conținutului site-ului.

Dorești să începem ?
Dacă ai deja ideea, de ce mai aștepți ?
Fă primul pas și completează planificatorul de proiect