Servicii optimizare site

Dezvoltă-ți compania alături de noi. Oferim servicii de web design, logo design și optimizare web. Că dorești un site de prezentare, un logo sau un magazin on-line, noi suntem gata să începem!
Tu de ce să mai aștepți ?
Căutare vs. afișare
Astăzi vor fi 319 milioane de căutări pe Google și alte motoare de căutare.
Câți te găsesc pe tine ?

CPC (Cost per click)

Avem experiență vastă în aducerea celui mai înalt nivel de trafic către website-ul tău la cel mai mic cost posibil folosind Google AdWords și alte platforme CPC.
Îți oferim management atât pentru costuri mici cât și pentru cele mari, pentru a te scăpa de această grijă iar tu vei avea mai mult timp pentru a-ți dezvolta afacerea companiei tale și în alte arii. Oricine poate arunca câteva cuvinte cheie într-un program CPC, dar ai nevoie de mult timp și muncă pentru ca acele cuvinte cheie să-ți aducă cel mai bun rezultat și cel mai mic cost.
Toate serviciile noastre de CPC sunt funcționale la orice oră din zi.

Concepere și distribuire articole

Conceperea articolului este un serviciu SEO prin care Adi îți crează articolul de la 0, cu un conținut unic și care va fi 100% deținut de tine sau de compania ta. Acest articol în primul rând trebuie postat pe website-ul tău.
Articolul este optimizat pentru motoarele de căutare pe anumite cuvinte dorite.

A doua parte a serviciului este distribuția articolului la centre care se ocupă numai cu așa ceva iar prin furnizarea articolului tău, gratuit, către alți deținători de website-uri, ei sunt obligați să posteze un link către website-ul tău. În acest fel, lista ta de link-uri externe se mărește considerabil.

Conținut de scriere

Unii clienți preferă să-și țină textele sale unice din website.. în website.

Înțelegem acest lucru, așa că oferim un serviciu pentru a scrie acel text unic. Singura diferență între scrierea de articole și scrierea de conținut este că textul va fi conceput în așa fel încât să se încadreze în restul de text din website în mod natural și îți oferă linkuri interne atent concepute.

Conținutul de scriere de obicei este mai lung, în medie, el conținând între 800 și 1000 de cuvinte per pagină, și normal, în conținut se regăsesc și cuvinte cheie..

Construcție link-uri

Crește popularitatea website-ului tău cu sute de link-uri externe. Avem o strategie bine stabilită care să-ți garanteze rezultatul dorit.
Serviciul de construcție link-uri îți asigură zeci, sute sau chiar mii de link-uri directe pe cuvinte cheie bine stabilite după nevoile website-ului tău.

Înscriere în directoare de căutare

Avem în baza de date o varietate de directoare care te vor ajuta să-ți promovezi website-ul.
Numărul directoarelor web cuprinde câteva sute de website-uri, așa că, stabilind de la bun început bugetul și nevoile tale, îți înscriem website-ul în cateva zeci de directoare sau câteva sute. Toate înscrierile se fac manual.

Analiză cuvinte cheie

Optimizarea unui website este făcută în van dacă nu stabilim de la bun început cuvintele cheie care descriu cel mai bine serviciile oferite de compania ta. Discutăm despre afacerea ta pentru a-ți înțelege nevoile, îți revizuim website-ul, studiem concurența și apoi stabilim cuvintele care merită optimizate.

Dorești să începem ?
Dacă ai deja ideea, de ce mai aștepți ?
Fă primul pas și completează planificatorul de proiect